Skip to content
Bestill store bilder til stue på fotoplate, papir og alu plate.

Store veggbilder til stue

Ønsker du å løfte interiøret i stuen din til nye høyder? Med store veggbilder kan du skape et imponerende blikkfang som gir rommet en unik atmosfære. Hos oss finner du et bredt utvalg av store veggbilder i høy kvalitet, som vil gi liv til selv det mest kjedelige rommet. Enten du er ute etter abstrakte mønstre eller vakre naturbilder, vil du finne noe som passer perfekt til din egen stil og smak. Våre veggbilder kommer i ulike størrelser og materialer, slik at du kan tilpasse det etter rommets størrelse og ditt eget budsjett. Ved å investere i en stor veggbilde, vil du ikke bare få et flott visuelt uttrykk, men også et personlig preg på ditt hjem. Bestill i dag og gjør stuen din til en imponerende og unik bolig perle.

Kjøp av store bilder til vegg kan ha flere fordeler, avhengig av hva slags bilde du velger og hvordan du bruker det. For det første kan store veggbilder gi et imponerende estetisk uttrykk til ethvert rom i hjemmet eller på kontoret. De kan fungere som en sentral og iøynefallende del av rommet og bidra til å skape en følelse av kunstnerisk eller dekorativ dybde. I tillegg kan store veggbilder gi en følelse av romslighet og åpenhet i et rom som ellers kunne føles litt trangt eller klaustrofobisk.

Store veggbilder kan også brukes for å sette stemning, gi inspirasjon eller til og med for å formidle en spesiell historie eller melding. Det kan være på veggen i stuen, soverommet eller på jobben.

En av de største fordelene med store veggbilder er imidlertid at de gir en flott mulighet til å uttrykke din egen personlige smak og stil. Uansett hva som inspirerer deg, vil det alltid være et bilde som passer til din smak og ønsker.

I våres bildesortiment finner du masse av inspirerende og klassiske motiv. Du kan selv velge størrelsen og motivet. I nettgalleriet finner du klassisk kunst eller du kan last opp ditt eget bilde. Vi har bilder til stuen som også passer perfekt både til soverommet, kontoret eller på hytta. Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike, sorthvite bilder i forskjellige størrelser. Vi bruker materialer av det beste kvalitet for at du skal få det nydelige bildet du ønsker.

Materiale til store veggbilder

Materialvalget er viktig for fremstillingen av bildet. Man må vurdere bildets motiv, med farger og kontraster, i tillegg til hvor det skal henge. Ofte er det et enkelt valg, men ikke alltid. Her er litt mer info som forhåpentligvis kan hjelpe deg å finne ut av hva som egner seg best på veggen din.

All vår veggdekor har ulike overflater med hver sin unike stil. Eksempelvis gir plexiglass glans og dybde, mens aluminiumsplate og skumplate har en matt finish.

Børstet aluminium - Stilrent og elegant print

Foto på børstet aluminium gir et elegant og stilrent utseende. Matt og hard overfalte. Sølvoverflaten viser seg i de hvite bildeområdene og gir en metallisk gjenskinn. Et veldig moderne og har et kunstnerisk utseende, passer spesielt godt når en trykker sort/hvit Bilder. Plantene er flotte i seg selv så ramme blir fort overflødig.

Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer.

Fotoplate iBond​

Trykk direkte på iBond fotoplate gjengir farger, nyanser, detaljer og kontraster i bildet på en enestående måte. Resultatet blir av høy kvalitet med en klar finish. Glatt og hard overfalte.

SmartFrame veggbilde

SmartFrame veggbilde er et egenutviklet bildeprodukt. Du kan velge mellom ulike størrelser og materiale. Du vil få mulighet til sort kant eller trekk bilde helt rundt rammen. Sett ditt personlig preg på hjem og hytte med unik veggdekor med egne bilder!

Kunst papir i 100% bomull​

Matt syrefritt kunstpapir, laget av 100% bomull, med slett overflate. Papiret gir en svært bra detaljgjengivelse. Dette brukes av mange fotografer og kunstnere når de trykker til galleri visning. Perfekt til montering i bilderamme eller plakatlister. Leveres klar til innramming med 5 cm hvit kant utover bildestørrelsen.

Pleksiglass - Glans og dybde​

Bilde med museumskvalitet hjemme. Trykk på pleksiglass fremhever fargenes glans og dybde, og får frem detaljene i bildet. Det er et stivt materiale med høy overflateglans som er utviklet spesielt for bruk til dekorasjon og i utstilling.

På pleksiglass trykkes motivet på baksiden av platen. Det trykkes et ekstra lag med hvit bakgrunn, for å sikre at fargene i bildet blir riktige. Om du ikke ønsker hvit bakgrunn kan du velge å la det hvite i bildet være gjennomsiktig. Da egner det seg best å henge opp på vegg med nøytrale flater. Vi leverer 8 mm tykke plater.

Forex skumplate. Stilrent med matt finish.

Trykk direkte på 5mm plate gir et toppmoderne uttrykk til en overkommelig pris. Du får en matt finish med høy bildekvalitet på et ekstremt robust og lett materiale.

Feste bildene på veggen

Du kan bestille bildene dine uten veggfester, eller velge mellom ulike typer, slik som vist på eksempelbildene.

  • Alle platene kan leveres med med skruesystem for veggmontering. Til fotoplate og alu-plate kan vi leveres Fissart skjult oppheng.
  • Baksiden av akrylbildet tåler ikke så mye siden trykket er direkte på platens bakside, så vær forsiktig. Når en skal henge opp for å finne plassering av skruehullene er det lett å lage riper i trykken som er synlig på forsiden.
  • Når du skal henge opp bilde festes boltene gjennom platen først, baksiden av bilde får ikke direkte kontakt med veggen når du skal måle hvor hullene skal være. Skruehode må ha maks 6mm hode (hullet i bolten er 4mm).

Transport og levering

På alle standardprodukter i nettbutikken vil fraktkostnad tilkomme. Om du ønsker kan du hente produktet hos Xpressprint i Kristiansand. Ved spesialbestillinger på spesielt store bilder og lignende så kan ekstra fraktkostnad forekomme, men kun etter avtale.

Normal produksjonstid er 5–7 arbeidsdager. Leveringstid etter produksjon er normalt 1–3 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie. Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen.

Ingen angrerett

Fordi de fleste av våre produkter er laget etter kundens (forbrukerens) spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, har våre kunder ikke angrerett med hensyn til avtalen. Se vilkår.