Skip to content

Velg materiale

Materialvalget er viktig for fremstillingen av bildet. Man må vurdere bildets motiv, med farger og kontraster, i tillegg til hvor det skal henge. Ofte er det et enkelt valg, men ikke alltid. Her er litt mer info som forhåpentligvis kan hjelpe deg å finne ut av hva som egner seg best på veggen din.

All vår veggdekor har ulike overflater med hver sin unike stil. Eksempelvis gir plexiglass glans og dybde, mens aluminiumsplate og skumplate har en matt finish.

Børstet aluminium - Stilrent og elegant

Foto på børstet aluminium gir et elegant og stilrent utseende. Matt og hard overfalte. Sølvoverflaten viser seg i de hvite bildeområdene og gir en metallisk gjenskinn. Et veldig moderne og har et kunstnerisk utseende, passer spesielt godt når en trykker sort/hvit Bilder. Plantene er flotte i seg selv så ramme blir fort overflødig.

Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer.

Fotoplate iBond​

Trykk direkte på iBond fotoplate gjengir farger, nyanser, detaljer og kontraster i bildet på en enestående måte. Resultatet blir av høy kvalitet med en klar finish. Glatt og hard overfalte.

SmartFrame veggbilde

SmartFrame veggbilde er et egenutviklet bildeprodukt. Du kan velge mellom ulike størrelser og materiale. Du vil få mulighet til sort kant eller trekk bilde helt rundt rammen. Sett ditt personlig preg på hjem og hytte med unik veggdekor med egne bilder!

Kunst papir i 100% bomull​

Eksklusivt matt syrefritt kunstpapir, laget av 100% bomull, med slett overflate. Papiret gir en svært bra detaljgjengivelse. Brukes av mange fotografer & kunstnere. Høy kvalitet som skiller seg fra masseproduserte billigtrykk. Perfekt til montering i bilderamme eller plakatlister. Leveres klar til innramming med 5 cm hvit kant rundt bilde eller ren kuttet.

Pleksiglass - Glans og dybde​

Bilde med museumskvalitet hjemme. Trykk på pleksiglass fremhever fargenes glans og dybde, og får frem detaljene i bildet. Det er et stivt materiale med høy overflateglans som er utviklet spesielt for bruk til dekorasjon og i utstilling.

På pleksiglass trykkes motivet på baksiden av platen. Det trykkes et ekstra lag med hvit bakgrunn, for å sikre at fargene i bildet blir riktige. Om du ikke ønsker hvit bakgrunn kan du velge å la det hvite i bildet være gjennomsiktig. Da egner det seg best å henge opp på vegg med nøytrale flater. Vi leverer 8 mm tykke plater.

Forex skumplate. Stilrent med matt finish.

Trykk direkte på 5mm plate gir et toppmoderne uttrykk til en overkommelig pris. Du får en matt finish med høy bildekvalitet på et ekstremt robust og lett materiale.

Feste bildene på veggen

Du kan bestille bildene dine uten veggfester, eller velge mellom ulike typer, slik som vist på eksempelbildene.

  • Alle platene kan leveres med med skruesystem for veggmontering. Til fotoplate og alu-plate kan vi leveres Fissart skjult oppheng.
  • Baksiden av akrylbildet tåler ikke så mye siden trykket er direkte på platens bakside, så vær forsiktig. Når en skal henge opp for å finne plassering av skruehullene er det lett å lage riper i trykken som er synlig på forsiden.
  • Når du skal henge opp bilde festes boltene gjennom platen først, baksiden av bilde får ikke direkte kontakt med veggen når du skal måle hvor hullene skal være. Skruehode må ha maks 6mm hode (hullet i bolten er 4mm).

Transport og levering

På alle standardprodukter i nettbutikken vil fraktkostnad tilkomme. Om du ønsker kan du hente produktet hos Xpressprint i Kristiansand. Ved spesialbestillinger på spesielt store bilder og lignende så kan ekstra fraktkostnad forekomme, men kun etter avtale.

Normal produksjonstid er 5–7 arbeidsdager. Leveringstid etter produksjon er normalt 1–3 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie. Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen.

Ingen angrerett

Fordi de fleste av våre produkter er laget etter kundens (forbrukerens) spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, har våre kunder ikke angrerett med hensyn til avtalen. Se vilkår.